Alweer 5 maanden geleden

, 1.308 keer bekeken
Hoi allemaal,

Het is inmiddels bijna 5 maanden geleden dat ik de operatie heb ondergaan. Als je weet dat je weer zwanger kunt raken, is dat heel spannend.
Maar ondertussen ben ik 7 cyclussen verder en nog niet zwanger. Ik vind het niet leuk omdat ik al sinds februari 2001 met dit proces bezig ben. In die tijd heb ik al heel wat testen versleten. Iedere keer beloof ik mezelf dit niet te doen maar de laatste 2 weken van mijn cyclus zijn zo spannend. Doordat ik door de operatie weer een normaal verlopende cyclus heb, heb ik ook weer last van premenstrueel syndroom en dat maakt het allemaal nog frustrerender.
Als ik in november niet zwanger ben dan krijg ik een HSG of baarmoederfoto om te kijken of mijn eileiders wel goed open zijn.

Ik heb wel nog een beetje last van mijn wond, die blijft gevoelig. Als je zwanger raakt dan heb je er dat voor over, maar tot nu toe nog niet zwanger dus. Opeens lijkt het ook dat iedereen om me heen zwanger is. We wachten nog maar een maandje af en dan krijg ik die foto. Jullie horen dan weer van mij.
Op dit moment ben ik gelukkig erg druk bezig met het voorbereiden van mijn ons trouwen op 3 januari 2003. Dat vind ik hartstikke leuk.

Groetjes,
Anita

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld