Een bikkel van een moeder...

, 2.057 keer bekeken

Door Inge op 08/11/2004 - 16:00:

Op 30 november 2003 werd een onze zoon, Kasper, geboren. Helaas had ik tijdens de bevalling een infectie opgelopen en moest Kasper vrij snel na zijn geboorte mee met de kinderarts en de couveuse in. Hierdoor kon ik hem niet meteen aanleggen. De dagen daarna heb ik steeds maar weer geprobeerd om hem aan te leggen, maar mijn zoontje wou echt niet drinken.
Na 5 dagen mochten we naar huis. Ook thuis heb ik steeds weer geprobeerd om hem aan te leggen, maar helaas het mocht niet baten. Gelukkig ging het kolven mij zo goed en makkelijk af, dat hij "gewoon" borstvoeding kreeg maar dan met de fles. Elke keer aan het eind van de maand zei ik: “Goh, alweer een maand voorbij, misschien hou ik het kolven wel vol tot aan de volgende maand.”
En zo gebeurde het dat ik 6 1/2 maand lang alle voedingen van mijn zoontje zelf heb afgekolfd. Al zeg ik het zelf: een hele prestatie.

Mijn verloskundige vertelde mij dat zij ooit eens een vrouw heeft gekend die 6 maanden had gekolfd en dat vond zij een bikkel van een moeder. ”Dus”, zei ze: “Dan weet je meteen wat jij bent…”

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld