Wel of geen vierde kindje?

, 1.293 keer bekeken

Hoi,

Ik ben Francis, 25 jaar en ik heb drie kinderen van 4, 3 en bijna 2 jaar. Sinds een jaar ben ik weg bij hun vader en heb ik een nieuwe vriend. Het gaat erg goed met ons nieuw gezinnetje. De kindjes zien hun papa ook nog veel, dus dat gaat allemaal erg goed.
Mijn "probleem" is nu dat mijn vriend nog geen kinderen heeft en er wel heel graag eentje zou willen. Hij is een erg goede vader voor mijn drie kindjes en ik zou hem ook graag een kindje geven. Maar nu twijfel ik. Wil ik nog een keer zwanger zijn? Nog eens 9 maanden mezelf niet zijn? En dan daarna?

Ik zit nu net weer lekker in mijn vel. Het loopt goed met de kindjes en in september volgend jaar gaat de jongste ook naar school, dan kan ik misschien eens werk gaan zoeken. Dit zou allemaal weer op zijn kop komen te staan met nog een kleintje. En ook zijn mijn "hormonen" een beetje uitgewerkt (figuurlijk dus), ik heb het allemaal al gedaan.
Nog een paar jaar wachten is voor mij geen optie, want ik wil niet dat ons laatste kindje "alleen" komt te staan tegenover zijn/haar broertje en zusjes. Kortom, een hoop twijfels, waar ik echt niet uitgeraak. Toch wil ik mijn vriend het vaderschap niet ontzeggen, hij heeft daar ook recht op. Hij laat het wel aan mij over om te beslissen, hoor.

Graag had ik reacties gekregen van mensen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten en hun ervaringen willen delen?

Groetjes,
een twijfelende mama

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld