Koemelkallergie

, 1.632 keer bekeken

Door Wilma op 07/12/2004 - 12:59:

Na een heerlijke zwangerschap werd onze zoon Djay uiteindelijk met een keizersnede geboren. Precies op de uitgerekende datum bleek immers dat Djay in een stuitligging lag.
Eenmaal thuis konden wij genieten van ons gezin. Djay kreeg flesvoeding omdat hij de borst niet accepteerde. Maar al gauw huilde hij dagen en nachten achter elkaar. Hij was niet stil te krijgen en hij werd alleen rustig als hij met zijn buikje op mijn buik lag. Ondertussen kreeg hij eczeem op zijn gezichtje. Dit verspreidde zich langzaam richting zijn armen en zijn borst.
Wij hoorde aan zijn huilen dat hij pijn had dus we gingen naar de huisarts voor een doorverwijzing naar het ziekenhuis.
Alle medici dachten aan darmkrampjes en wij hadden het idee niet serieus genomen te worden. Wij als ouders hebben onze “poot” stijf gehouden en stonden erop dat Djay werd onderzocht, omdat wij het niet vertrouwden.
Uiteindelijk werd het duidelijk dat Djay allergisch was voor koemelk. Tevens is hij allergisch voor zuivelproducten, honden, katten en vogels. Dit verklaarde meteen zijn gehuil als wij op visite waren bij mensen die één van de bovenstaande dieren in huis hadden.

Onze zoon is nu 11 weken oud en met de kennis die wij nu hebben, begrijpen we hem beter. Hij krijgt aangepaste voeding en alle symptomen zijn verdwenen. Het is een heerlijk ventje!

Tegen alle ouders wil ik zeggen; vertrouw op je eigen gevoel. Laat je niet “lummelen” door (huis)artsen en mensen van het consultatiebureau. Als JIJ het niet vertrouwt, mag je opkomen voor je gezin... Je kindje kan dit zelf nog niet, maar zal op jou vertrouwen!

Groetjes,
Wilma

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld