Een flinke zoon van bijna 6 maanden

, 1.299 keer bekeken

Op 12 december 2001 zijn we om 7.00 uur 's morgens naar het ziekenhuis gereden. Ik werd die morgen ingeleid. Acht uur en 3 kwartier later werd onze zoon Ruben geboren. Wat een zalige bevalling! Geen pijn, geen weeën, niks… ( wel epidurale verdoving), gewoon even persen en daar was hij!

Ondertussen is hij al een flink stuk gegroeid en doet hij het supergoed. Hij heeft 4 maanden de borst gekregen en daarna ging hij vlot over op de fles. Alleen de groenten- en fruitpapjes vliegen rond mijn oren! Bij elke lepeltje volgt heel ondeugend "pfffffft" en dan hang ik helemaal onder. Het is eigenlijk best grappig.
Het gaat dus gewoon perfect! Dit had ik nooit durven dromen.
Ook papa is in de wolken met zijn kleine kapoen. Samen spelen ze elke dag met de autootjes en zo. Mijn man wordt dan net zelf terug een klein kind, maar het is fantastisch om ze bezig te zien!

Vaak lees je negatieve verhalen, maar onze Ruben heeft bewezen dat er ook hele lieve, brave baby'tjes zijn en ik hoop stiekem dat het ook zo blijft! Dus aan alle aanstaande mama's wens ik zo'n lieve schat als mijn zoontje toe!

Een supertrotse mama,
Greetje

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld