< Publiciteit >

Zwanger-app

Chauffage Verzelen

Kind & Gezin

VLOV

Home » Verhalen » Net zwanger! » Zwanger en buikpijn?

Zwanger en buikpijn?Door Monique op 28/06/2004 - 13:52:Nou, hier volgt dan mijn verhaal.
Ik ben net 3 maanden terug van een wereldreis samen met mijn vriend. En ja, toen we eenmaal terug waren, kwamen de moederkriebels toch wel heel erg naar boven. Dus gestopt met de pil... En maar zien wat er gebeurt.

De eerste maand werd ik gewoon ongesteld... Helaas. Eigenlijk had ik ook niet verwacht meteen de eerste maand zwanger te zijn, maar toch is het een teleurstelling als je dan ook werkelijk niet zwanger blijkt te zijn.
Maar goed, maandag stond ik dus met enorme buikpijn op. “Pfff, nee, hé”, dacht ik: “Daar gaan we weer.”
Want het voelde alsof ik elk moment ongesteld moest worden. Maar nee, hoor, ik werd niet ongesteld die dag.
En ook de volgende dag niets... Maar de buikpijn werd steeds heviger en ik was zo vreselijk moe. In een ingeving heb ik toen toch maar een test gedaan en... Positief!!
“Heuh? Dat kon toch niet?”
Natuurlijk was ik superblij maar hoorde die buikpijn nou wel bij? Dat was even een heel dubbel gevoel.
Ik werd nu zelfs \'s nachts wakker van de buikkrampen. Pfff, vreselijk! Dus toen toch maar een afspraak met de dokter gemaakt.
Eenmaal bij de dokter was ik superzenuwachtig. Het zou toch geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap zijn? Nee, toch? Nee, dat mag gewoon niet!
Eenmaal bij de dokter keek ze meteen vreselijk bezorgd. Oh nee, vertel me dat alles goed is. Maar dat kon ze niet. Ze moest dit toch even met de gynaecoloog bespreken en ik moest een heel uur wachten. Pfff, nou, dat was een lang uur!
Maar toen de telefoon eenmaal ging en ik opnam, hoorde ik: "Ik mag je toch van harte feliciteren!"
Pff, er was niks aan de hand. Het bleek heel erg normaal te zijn.
Oh, wat was ik blij zeg, ik had mijn kindje nog! En ik ga nu van mijn zwangerschap genieten.
Zijn er meer mensen die dezelfde ervaringen als ik hebben gehad? Ik hoor het graag!

Groetjes,
Monique

Dit verhaal werd online geplaatst zoals het bij ons is toegekomen.
9Maand is niet verantwoordelijk voor spellingsfouten e.d.Vroegere reacties:

Reacties:

Door: lala op 02/08/2010 @ 20:36 Ongepaste Reactie?

Beste meiden,

Ik ben een maand of 4 gestopt met de pil om samen met mijn man proberen onze eerste kindje op de wereld te zetten. Maar helaas lukt het mij niet om zwanger te worden. Ik ben in juni naar mijn gyn geweest om na te gaan of alles nog in orde is en zo is het ook. Ik heb ook normaal een onregelmatige cyclus van 32/34 dagen dus mijn eerste NOD is 01/08/2010. maar tot vandaag heb ik geen druppel bloed gezien. Heb vorige week een test gedaan en het was negatief. Zou het komen omdat er niet genoeg HCG in mijn urine zat? Ik heb nog niet moeten spuwen maar soms heb ik wel het gevoel dat mijn maag niet in orde is en dan krijg ik ook een misselijk gevoel. Wat ik ook nog heb is een zwaar gevoel aan mijn baarmoeder en mijn navel voelt hard aan van binnen en mijn borsten voelen alsof ik mijn maandstonden zou krijgen maar mijn tepels doen geen pijn. Mijn temperatuur schommelt ook...

Ik ben zo verward want ik hoop dat het is wat ik en mijn man willen maar ben tegelijker tijd bang dat het niet zo is...

Is er iemand die deze symptomen herkent??Jullie reactie is meer dan welkomgroetjes

[Deze reaktie werd gewijzigd]
Door: kelll op 16/08/2010 @ 14:24 Ongepaste Reactie?

ik ben bijna 2maande over tijd
heb een test gedaan die zij dat ik zwanger ben
maar steeds heb ik het gevoel dat ik gewoon ongesteld moet worde
ook als ik wat gegete heb dan voel ik me niet lekker heb regelmatig last van buikpijn
en soms hele lichte hoofdpijn
heb wijnig honger want t lijkt of ik vol zit
toch moet ik natuurlijk wel wat eten maar daar heb ik naderhand wel last van
en ben veel moe en hangerig
sigarette smake niet zo als eerst als ik teveel rook word ik misselijk ik blowde normaal elke dag maar dat lukt niet ik vindt het nu vies en de geur maakt me al misselijk das mooi want nu ben ik gestopt maar ik maak me wel druk of dat het wel goed zit heb al 2 keer een miskraam gehad en dat wil ik niet meer ook last van die zak die op me rug steunt maar dat heb ik ok als ik ongesteld moet worde
nog 2 weken en dan is me dokter terug van vakentie en dat hoop ik te horen dat alles goed is want ik maak me wel veel zorge of t wel blijft zitte of dat het uberhaubt wel gezond is:(
heeft iemand dezelfde klachte als ik ??? is die dan ook al over de 3 maande???
Door: Deesje op 15/09/2010 @ 22:27 Ongepaste Reactie?

Hallo dames,

Ik ben nu 16 dagen overtijd en heb 3 testen gedaan, allemaal negatief. Volgende week woensdag moet ik naar de gyn. Door mijn endometriose is het allemaal wat moeilijker. Heb in mei operatie gehad en sindsdien een regelmatige cyclus. De gyn gaf aan dat dit zeer positief is en ook nog eens overtijd. Ook ik heb last van kleine krampjes, net alsof ik spierpijn in mijn buik heb. Verder ben ik 's avonds misselijk en hoofdpijn. Ik ga er niet vanuit dat ik zwanger ben, het is natuurlijk gewenst. Maar de kop gek maken, kan een menstruatie ook uit houden.

groetjes
Door: Loes op 17/10/2010 @ 09:16 Ongepaste Reactie?

Ik heb vorige week een test gedaan en gelukkig positief. Helemaal in de wolken.
Maar sinds 3 dagen heb ik last van buikkrampen het ergste in de nacht. Ik word er zelfs wakker van.
Ik lees veel lichte vergelijkbaar met menstruatie krampen. Maar die van mij zijn echt niet licht. Het enige wat dan helpt is op de wc gaan zitten en dan komt er veel lucht uit.
Vannacht was het echt niet dragelijk. Is dit wel normaal vraag ik me dan af? Ik hoop zo dat alles goed is.;
iemand hier ervaring mee?
Door: Sam op 04/11/2010 @ 20:42 Ongepaste Reactie?

Ik ben nu 2 maanden nietongesteld,
Heb meerdere testen gedaan allemaal negatief!
Benna de dokter geweest en zei ook volgens mi bbuiten de baarmoeder,
Naar gyn geweest zei die alles is goed niks aan de hand.
Hun zagenwel dat er een eitje op springen stond!
Nu 3 weken later nog steeds negatief test van kruidvat!
Maar ik wil jullie vragen of jullie ook deze kklachten hebben en ben ik mischien toch zwanger!

Mijn klachten
-Heeeeeeeeel erg misselijk
-Hoofdpijn en duizelig.
-chagerijnig
-Nergens zin in heel erg slap en moe.
-Geen zin in eten oftwel heel weinig.
-Snachts rare dromen en wordt af en toe snachts wakker.

Ik heb 10 november weer afspraak bij gynocoloog kijken of het toch een zwangerschap kan zijn...

Kan iemand me zeggen of die ook zon klachten heeft gehad en uiteindelijk toch zwanger was ondanks negatiefe test bij kruidvat!

Groetjes SAM.
Door: tessa op 15/11/2010 @ 12:32 Ongepaste Reactie?

Hallo ik ben 25 jaar en ben sinds april 2010 bezig om zwanger te worden. ben 9 september voor het laats ongesteld geweest en na 14 dagen had ik een soort tussen bloeding en dat duurde ongeveer 10 dagen heel weinig bloed verlies heb nu af en toe last van mijn buik net als of ik ongesteld moet worden. Ik heb de dokter gebeld en die zij dat ik moest wachten op mijn volgende menstruatie. Dit was volgens mijn berekeningen 28 oktober ben niet ongesteld geworden en we zijn nu al 15 november. Weet iemand wat ik nu zou kunnen doen ik heb al 7 zwangerschaps testen gedaan dach bij een een heel klein streepje te zien maar dat moet ik dan echt onder een lamp houden om het te zien. Het kan natuurlijk ook het voorgedrukte streep je zijn. Oja de rest van de zwangerschaps testen zag ik niks dus negatief. Weet iemand misschien raad ik zit er wel er mee.
Door: Anita op 17/11/2010 @ 22:18 Ongepaste Reactie?

Hoi Tessa en Sam. Ik snap dat jullie heel graag zwanger willen zijn, maar als de dokter, de testen en/of gyn niks kunnen vinden, lijkt het me toch heel onwaarschijnlijk dat je zwanger bent :-(. Als je lang aan de pil bent geweest, kun je daarna ook hele onregelmatige bloedingen hebben en menstruaties overslaan. Je lichaam kan nog wat ontregelt zijn door de hormonen in de pil. Veel sterkte in ieder geval en ik hoop dat jullie snel alsnog zwanger worden!! Niet schrikken als je dan rare klachten krijgt hoor, hoort er gewoon bij: buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, misselijk, diarree, niets kunnen eten/maagpijnen, etc etc. Ik heb alle klachten vrees ik (nu 6 weken zwanger) en tel de dagen af tot de 12e week in de hoop dat het dan minder wordt!
Door: Megan op 30/12/2010 @ 18:53 Ongepaste Reactie?

Nou ik wordt helemaal gek van verhalen dat ik lees.
Ik doe het zelf hoor...
Ik ben nu 5 maanden bezig om zwanger te worden. Ik heb vorige maand een miskraam gehad. Ik ben altijd om de 28 dagen ongesteld. Vandaag had ik ongesteld moeten worden. Ik wordt het altijd in de nacht of morgens vroeg.
Maar ik heb al een week pijn in mijn buik. Eerst vele steken en nu ongi-krampen, zo nu en dan. Dan denk ik: daar zijn de duivels. Maar elke keer is er nog niets te bekennen.
Ik hoop zo dat ik zwanger ben al denk ik zelf van niet.
Door: Fiona op 26/01/2011 @ 20:36 Ongepaste Reactie?

Hoi allemaal,

Ik was aan het surfen op het net voor wat informatie en zo ben ik hier terecht gekomen.
Ik weet niet of iemand mij kan helpen een antwoord te vinden op mijn vraag. Eerst zal ik vertellen dat wij al een hele tijd aan het proberen zijn om zwanger te geraken en momenteel zijn we bezig met Clomyd en Pregnyl. Ik heb afgelopen donderdag mijn spuit Pregnyl gehad en de gyn. zei dat ik dus vrijdag mijn eisprong zou hebben. Nu heb ik (5dagen verder) ontzettende buikkrampen, gespannen buik,...ik weet eigenlijk niet hoe ik het moet benoemen. Het lijkt wel alsof ik mijn regels ga krijgen. En daar maak ik me zorgen over want ik moet mijn regels pas ten vroegste binnen twee weken krijgen. Is dit normaal? Een bijwerking van Pregnyl? Gyn. bellen?

Groetjes
Door: vc op 26/03/2011 @ 12:10 Ongepaste Reactie?

hallo iedereen..

ik ben nu ongeveer 5 weeken zwanger en had in november al een miskraam op 6weeken en 5dagen nu is het natuurlijk bang afwachten altijd ongerust over het feit dat het opnieuw kan gebeuren zoals nu ik heb zware krampen in de onderbuik zoals ik precies mijn regels moet krijgen ben zoo bang dat dit mischien wel zou gebeuren.. kan er niet met iemand over praten want deze keer houden we onze zwangerschap geheim.. ik wil gewoon weten of deze krampen heel normaal zijn of niet... kan iemand helpen
Door: Pine op 10/05/2011 @ 20:49 Ongepaste Reactie?

Hallo , een week en 1 dag geleden heb ik sex gehad en de zaterdag ben ik ongesteld geworden dus ik heb nu 4 dagen bloed
Verlies de eerste dag was het rozig . Ik ben
Heel rap moe en ben duizelig m'n buik is opgezwollen en mijn maag doet pijn zouw ik zwanger zen?
Door: snoepie1000 op 28/06/2011 @ 13:13 Ongepaste Reactie?

@VC
ik begrijp volledig hoe je je voelt.
ik heb eind augustus vorig jaar op 7w een miskraam gehad
toen vervolgens half November nog eens op +-7
en nu ben ik pas terug zwanger 5 weken :)
ik heb meer krampen als de vorige keer en heb zo schrik voor opnieuw een miskraam te krijgen.
zou zeggen kalm blijven, niet teveel opjagen, goed rusten, en hopen op het beste
Door: aisha op 21/11/2011 @ 16:00 Ongepaste Reactie?

hallo meiden ..
ik heb sinds zo straks ineens last van : hoofdpijn, misselijkheid na het eten, als ik ga lopen ben ik duizelig & af en toe kleine steekjes in me onderbuik.. ik wist niet wat dit was dus heb het gelijk opgezocht , en kwam gelijk bij zwangerschapsite's uit, ik ben al 4 maand bezig om zwanger te worden, en altijd had ik die symnthonen en toch weer eens niet zwanger. maar dat kan toch niet ? eergisteren heb ik seks gehad en moet ook rond die periode een eisprong krijgen, en dan nu er al last van hebben ??
laat me aub weten of iemand weet wat dit is of mee heb gemaakt.

groetjes Aisha
Door: Sonja op 14/12/2011 @ 15:16 Ongepaste Reactie?

Hallo iedereen!

Ik maak me helemaal gek en dit forum versterkt mijn gevoel eigenlijk alleen maar haha..

Sinds ik terug ben van vakantie, 19 oktober, ben ik nog maar 1x beetje ongesteld geworden. Er staat mij niet bij dat ik het nog een x ben geworden, terwijl dit wel zou moeten (vlak voordat wij 25 september weggingen was ik ongesteld).
Nu heb ik buikpijn en erge rugpijn, maar de bloeding blijft zo goed als uit. Beetje alleen maar. Het is wel de periode dat ik ongesteld zou moeten worden. Verder heb ik een wat grieperig gevoel, warm en koud tegelijk zeg maar...En afgelopen week wat kleine steekjes in mijn onderbuik. Niet vervelend, maar gewoon aanwezig haha.
Aan de ene kant denk ik toch dat ik misschien gewoon wat 'minder ongesteld' ben, maar aan de andere kant zou het misschien zwangerschap kunnen zijn? Heb alleen geen buikje ofzo en totaal geen last van misselijkheid of van mijn borsten, terwijl ik in mijn berekening ongeveer 10 weken zwanger zou moeten zijn, áls dat zo is.
Test is misschien de makkelijkste weg, maar ik wilde eerst even van me afschrijven ;)
Help!!!

xxx
Door: jessica op 01/05/2012 @ 14:25 Ongepaste Reactie?

Ik ben nu 2 dagen over tijd en heb al sinds zondag last van buikpijn. Net alsof ik ongesteld moet worden. Denk toch dat ik maar een testje moet halen. Ben ook zo ongelofelijk moe.
Door: amira op 02/05/2012 @ 22:54 Ongepaste Reactie?

hey jessica, het zou kunnen dat je zwanger bent. IK heb het ook gehad buik pijn percies dat ik mijn regels ging krijgen entoch zwanger positief getest. IK zal zeggen ga maar een test kopen. Ik ben nu bekan 6 weken en heb nog wat steken in mijn onderbuik. IK denk dat mijn baarmoeder aan het uitrekken. groetjes en veel succes.
Door: snooky op 17/05/2012 @ 18:53 Ongepaste Reactie?

hey,
6 weken geleden heb ik een curritage gehad, en zou graag een kindje willen... heb nog steeds mijn maandstonden niet en heb sinds 3 dagen pijn in mijn buik het komt en het gaat, en heel moe en down, weet niet goed wat dit betekent heeft er iemand wat raad?
groetjes
Door: Naomi op 21/08/2012 @ 18:08 Ongepaste Reactie?

Hallo allemaal
Ik ben 22 jaar en mijn man en ik willen graag een 1ste kindje nu het een heel raar en apart verhaal bij mij ik heb sinds januari een paar keer gehad dat ik over tijd ging met mijn ongesteldheid dus rond maart een prikpil genomen 1 maalig voor 3 maanden daar besloten we hem niet te verlengen omdat we voor een kindje wilde gaan nou wachten op de menstruatie dus maar helaas tot op heden nog steeds niet een aantal weken geleden een primolut kuur gekregen ( om de menstruatie op te wekken) net na wel gemeenschap gehad 2 dagen later begon ik met lichtjes bloed verlies alleen met afvegen dat heeft +- een week geduurt 1 tot 2 x op dag alleen met afgeven maar niet elke dag dat is zo 4 weken geleden geweest nu heb ik heel erg last van me buik trekkend stekend krampachtige pijnen me borsten zijn gegroeid en tepels gevoelig last van me ogen vaak plassen en ik heb al getest 2 keer thuis en 1 keer bij de huisarts en was negatief helppp wat is er aan de hand met mij ben ik wel zwanger of niet zo niet waarom word ik dan niet ongesteld en waarom dan die symptomen zijn er vrouwen die dit herkennen ?? groetjes Naomi
Door: Svb op 14/09/2012 @ 16:40 Ongepaste Reactie?

Hallo,
Mijn vriend en ik zijn de eerste maand bezig zwanger te worden!

Ik heb een beetje last gehAd van misselijk/duizeligheid!
En heel erg last van diaree! Al 4 dagen.
Heb dinsdag mijn nod. Een test gaf 5 dagen voor de nod aan dat ik niet zwanger zou zijn! Kan dat omdat ik echt tevroeg heb getest??

Groetjes
Door: Samuchi op 04/02/2014 @ 11:23 Ongepaste Reactie?

Hoi allemaal!

Wij zijn eigenlijk niet echt bezig om zwanger te worden maar toch zouden we het wel heel leuk vinden als het zo zou zijn! Maar het schijnt dat mijn vriend niet zo n heel actief zaad heeft en de dokter zei dat het niet onmogelijk is maar als het een keer raak zou zijn het als het winnen van een loterij is.
We doen het dus al 3 jaar zonder condoom en nooit niets gebeurd alleen deze maand heb ik een raar gevoel.. Ik ben nu twee dagen over tijd en voel me al een week raar:
Ik was de 4e ongesteld en de 20e had ik ineens een beetje bloed na het vrijen.
Een paar dagen terug had ik savonds een soort spierpijn in mijn buik,
En nu heb ik sochtends erge buikkrampen en flinke diarree (nog nooit zo erg last van gehad)
Ik heb ook het gevoel dat mijn borsten iets groter zijn maAr ik durf niet op meZelf te vertrouwen..
Ik denk maar neeeee het zal wel niet, is bijna onmogelijk... Maar toch ga ik binnekort maAr eens een testje doen denk ik... &#128540;
[Reageer]

Heb jij een grappig, leuk of ontroerend verhaal over je zwangerschap, bevalling of baby??
En je wil het graag delen met anderen?
Mail het ons dan: eva@9maand.com.
We zorgen dat het hier een plaatsje krijgt.