< Publiciteit >

Zwanger-app

Chauffage Verzelen

Kind & Gezin

VLOV

Home » Verhalen » Net zwanger! » Buikpijn en zwangerschap.

Buikpijn en zwangerschap.Gisteren ontdekte ik dat ik opnieuw zwanger ben.
We hebben al 2 dochtertjes van 3 en 5 jaar. Tot vorige maand slikte ik anti-"depressants"-pillen. We wilden graag nog een derde kindje, dus ik ben gestopt met het nemen van de tabletten.
We hebben het 1 keer gedaan zonder bescherming maar begonnen daarna toch weer met het gebruiken van bescherming omdat ik net pas was gestopt met het nemen van die tabletten en ik eerst liever aan de dokter wilde vragen of het wel veilig was om nu al zwanger proberen te worden.
Ik had al 2 weken last van maagkrampen (pmt) en depri-buien. Ik wachtte natuurlijk tot ik ongesteld zou worden maar toen ik me ook duizelig en misselijk begon te voelen, besloot ik toch om een test te doen. Ik wist dat het positief zou zijn en ja, hoor. Heel blij natuurlijk maar... het rare is dat ik nog steeds pijn heb onder in mijn buik. Geen erge pijn, hoor maar gewoon dat irritante gevoel dat je krijgt net voor je ongesteldheid er is.

Ik heb nog nooit een miskraam gehad en de zwangerschappen van mijn 2 dochtertjes zijn beiden gelukkig goed verlopen maar nu maak ik me wat zorgen over die buikpijn. Heeft iemand anders dat ook (gehad) en is de zwangerschap toch goed afgelopen?
Ik hoop hierop wat reacties te krijgen, bedankt!!!

Maira
Vroegere reacties:

Reacties:

Door: bella op 10/06/2010 @ 08:10 Ongepaste Reactie?

hallo, ik heb een vraag, waar iemand mss kan me op antwoorde.
ik heb dus paar dage geleden sex gehaad met mijn lief, en ik neem ook de pillen tegen zwangerschap; maar na dat we hebben dat gedaan,heb ik nu last van buik pijn. Tis al zo 2 dagen, en ik heb ook geen zwangerschaptest niet gedaan, maar ik wil zeker ni zwanger geraken. Ik heb allen pijn aan mijn buik, maar ik voel me zeker niet misselijk, en ik moet ook niet overgeven.
kan iemand me op dat antwoorde aub,,,,?
Door: Sanne op 29/06/2010 @ 17:34 Ongepaste Reactie?


Hallo allemaal,

Even een steuntje in de rug voor degenen met nare bruin/rode afscheiding buiten de menstruatie om...
Had ik ook. Het begon ongeveer halverwege mijn cyclus en duurde meer dan een week. Ik heb me er erg druk om gemaakt, bang dat er iets mis was in mijn baarmoeder of iets dergelijks. Na wat gegoogle hierover was is al wat gerust gesteld, dit kan allerlei oorzaken hebben en lang niet allemaal slechte.

Vandaag ben ik 4/5 dagen over tijd en heb ik maar een test gedaan.
Bloednerveus was ik, maar hij was zeeeer overtuigend positief

Nu hopen dat het ook goed blijft gaan.

Liefs Sanne
Door: fist time op 07/07/2010 @ 11:14 Ongepaste Reactie?

Hallo

ik ben ook mijn eerste keer zwanger en ben 9weken en half . Heb mijn eerste echo twee weken geleden gedaan en het kloppend hartje gehoord.fantastisch!!

nu heb ik ook veel last van buikpijn maar zolang ik geen bloedverlies heb probeer ik me ook geen zorgen te maken( niet gemakkelijk)want kan blijkbaar nefast zijn .

volgende echo de 22ste juli kijk er al naar uit en ondertussen hopen dat het allemaal goedkomt.
Door: fist time op 07/07/2010 @ 11:15 Ongepaste Reactie?

Hallo

ik ben ook mijn eerste keer zwanger en ben 9weken en half . Heb mijn eerste echo twee weken geleden gedaan en het kloppend hartje gehoord.fantastisch!!

nu heb ik ook veel last van buikpijn maar zolang ik geen bloedverlies heb probeer ik me ook geen zorgen te maken( niet gemakkelijk)want kan blijkbaar nefast zijn .

volgende echo de 22ste juli kijk er al naar uit en ondertussen hopen dat het allemaal goedkomt.
Door: Jacqueline op 30/08/2010 @ 15:52 Ongepaste Reactie?

Hallo,

Ik heb de afgelopen 8 maanden onregelmatige ciclus omdat ik met de pil was gestopt'' voor het gebruik van de pil was ik altijd regelmatig''anderhalfe maand terug werd ik toch precies op tijd weer ongesteld''ik dacht yes mijn ciclus is weer normaal.
nu zou ik bijna 2 weken geleden ongesteld moeten worden maar dat is dus niet gebeurd''en vraag me nu af of ik nou zwanger ben een week geleden heb ik een test gedaan maar die was negatief..toch heb ik die die week paar dagen last gehad van buikpijn en leek iedere keer dat ik ongesteld moest worden maar dat werd ik niet.ik snap er niks meer van''ik ga van de week maar weer een zwangerschaps test halen''en nu niet van de eigen merk van de digros maar van clearblue''spannend ben benieuwd''zijn er meer mensen die zoiets hebben mee gemaakt? dat je ciclus na zoveel maanden weer normaal is en dan toch een maand later maar niet ongesteld wordt....

Groetjes Jacqueline
Door: sharon op 06/01/2011 @ 10:26 Ongepaste Reactie?

Hallo ik ben nieuw hier
Ik ben zwanger van ons 2de kindje.
Ben nu rond de 6a7 weken ver, en ik heb pijn in de buik en soms wordt ik zo klam da het zweet van mij loopt.heeft iemand da ook al eens gehad?
Door: Veerle op 26/03/2011 @ 07:56 Ongepaste Reactie?

Hallo,
Ik heb vannacht ook enorme last gehad van buikpijn. Dit ging ook gepaard met zweetuitbarstingen en een langdurig WC-bezoek. Toch gebeurde er niet meer... geen bloedverlies of extreem wit-verlies od.
Vanmorgen waren mijn borsten opmerlijk minder gevoelig. Mijn buik is ook minder aan het rommelen. Het is mijn eerste zwangerschap (nu zes weken) en dus weet ik niet waar ik juist aan toe ben en wat normaal is en wat niet. Ik probeer me te troosten met het feit dat wij zeer snel zwanger raakten en dat moest dit mis lopen het wel opnieuw zal lukken. Verder heb ik me voorgenomen me te gedragen als zwanger vrouw en drink ik liters water!!
Door: Catalina op 06/04/2011 @ 14:57 Ongepaste Reactie?

Hallo mensen.

Ik heb een vraag,

Heb ongeveer een week geleden met me vriend sex gehad,
Nou heb ik erge buikpijn maar ik had sex kort na me ongesteldheid.
Bestaat het dan dat ik nu zwanger ben of niet?
Ben er nog niet aan toe maar heb steeds vreselijke buikkrampen.
Wie kan mij helpen!
Door: zwanger1 op 15/05/2011 @ 15:11 Ongepaste Reactie?

Hallo allemaal,

Voor alle vrouwen die zwanger zijn gefeliciteerd.

Ik had een vraagje,

Mijn cyclus is 27 dagen Ik heb de 16de mn eisprong gehad. 3 dagen later kreeg ik menstatie krampen. Sinds m?n eisprong voel Ik zo een raar gevoel onder in m?n buik. Het is geen hele erge pijn maar een soort zeurende menstruatie pijn. Dit soort pijn loop ik al 9 dagen mee. De pijn komt e gaat de hele dag door. Ik moet dinsdag pas ongesteld worden maar heb al 2 zwangerschap testen gedaan maar die geven negatief aan. Ik weet nou niet wat ik moet doen want als ik niet zwanger ben hoe kom ik dan aan die buik pijn. Veel mensen zeggen mij dat het bandenpijn kan zijn. Maar waarom geven die testen negatief aan. Ik moet er wel bij vermelden dat ik mij heel suf voel en ik ben heel emotioneel ik heb ook haast nergens zin in.

Hebben meerdere vrouwen dit mee gemaakt en waren jullie uiteindelijk wel zwanger?

m.v.g, zwanger1
Door: anoniem op 17/05/2011 @ 14:33 Ongepaste Reactie?

hallo iedereen
en diegenen die al zwanger zijn dikke proficiat.
ik ben me mijn man al 6 maanden aan het proberen
om zwanger te worden. maar bij mij waarscheinlijk wilt het niet lukken. ik ben ook naar de (gyn)geweest en de dokter zij van als het binnen een jaar niet wilt lukken kan je liever terug komen voor een onderoek. Soms wil ik gewoon huilen om dat het niet wilt lukken. ik wil zo dood graag een baby. en elke maand denk ik dat het gelukt is want ik krijg mijn maandsonden elke maand 2 dagen later. en nu nog 5 dagen voor mijn maandstonden en heb elke morgen buikpijn zoals ik ongeseld ga worden.
mijn borsen zijn pijnlijk groter en rond mijn tepels is het opgezwolen en aan de rechter tepel meer bobeltjes.en laatse 3 dagen zuure maag
wat denke jullie er van?
is er nog zo bij iemand gebeurd?
alvast bedankt.
Door: Donya op 22/05/2011 @ 19:46 Ongepaste Reactie?

Zelf was ik ook 2 maanden niet bewust van mijn zwangerschap.
dit komt omdat ik ongeveer tijdens mijn normale ongesteldheids periode een innestellingsbloeding had.

Die pijn kan dan best bandenpijn zijn, die had ik niet zo vroeg maar lees op andere fora dat ditook kan.

Succes!
Door: anoniem op 23/05/2011 @ 13:43 Ongepaste Reactie?

hallo donya

nog steeds geen maandsonden en elke morgend voel ik alsof ik
mijn maandsonden ga krijgen, En heb heel veel last van witverlies
nu voel ik het meer aan komen ook door het warm weer, het is egt heel lastig en mijn borsen doen enorm pijn. Gistere getest maar het was negeatief, maar het kan ook nog te vroeg zijn ik zou nog paar dagen wachten. als mijn maandstonden niet komen zou ik nog ne keer testen.

bedankt voor u reactie.
Door: anoniem op 25/05/2011 @ 14:32 Ongepaste Reactie?

hallo allemaal

hier op deze saite reageren ze egt heel traag kan er iemand a.u.b
reageren op mijn vragen. ik ben nu 4 dagen overtijd, .
maar ik weet steeds ni da ik zwanger ben. ik heb heel wat dingens da op zwangerschap lijke. ik word heel moe na hetwerk en ben meestal miselijk, ik heb 10 dagen zo pijn in mijn onderbuik.
ik denk altijd dat mijn maandstonden er aan gaan komen.
maar niks.
ik krijg alleen maar heel veel witte afscheid.
ben ik nu zwanger ?
ik wil nog paar dagen wachten voor een test.
dan ben ik mss wel zekker
Door: anoniem op 26/05/2011 @ 15:04 Ongepaste Reactie?

en vandaag heb ik wat bloedverlies,
ik weet eigelijk ni dat het maandstonden is
ik heb een test gedaan maar het was negeatief
ik zal gewoon nog afwachten
Door: Gwendolyn op 28/06/2011 @ 15:57 Ongepaste Reactie?

hallo mensen, mensen die een miskraam hebben gehad geen schrik,
ik had da ook ik was zwanger van ons 2e kindje, ik was trg misselijk enzo... en ja hoor ik bleek zwanger, ik was 6weken en 4dagen..
en alles was goed het hartje klopte zelf al.
en 2dagen later begon ik bloed te verliezen, had echt wel schrik.. was het me nu ni gegunt.. naar de spoed gegaan en ja hoor ik had een miskraam, dus ben ik een nacht in het ziekenhuis moeten blijven.. heel veel verdriet gehad, maar we waren er ni meer echt zo met bezig we hebben dat een plaats kunnen geven!! heb het miskraam op 7-04-2011
en nu 28-06-2011 ben ik terug 6weken en 3dagen zwanger... had wel schrik omdat ik zo snel zwanger ben!! maar nu is alles terug in orde... dus nu is alles afwachten, ben wel veel ziek, misselijk, duizelig, en heel erg moe... mensen veel geluk die willen zwanger worden en niet met bezig zijn, en de mensen die zwanger zijn geniet ervan!! x
Door: Habibe op 03/11/2011 @ 16:43 Ongepaste Reactie?

Ik was in april voor het eerst zwanger (na zo veel keer oefenen). Helaas duurde het niet zo lang.. pfff. Toen ik ongeveer 6-7 weken zwanger was begon ik bloed te verliezen. Daarvoor had ik al 1,5 week lang buikpijk. Nadat de bloedverlies zag, wist ik gelijk dat het een dreigende miskraam was. Miskraam heb ik in eind mei 2011 gehad. Helaas ben ik tot nu toe niet zwanger en begin me ook een beetje te stressen. Ik ben na mijn miskraam dus 5 maanden bezig, maar het lukt niet. Wie ow wie kan mij paar tips geven :S. Mijn maanstonden is ook in de war. Soms wordt ik na 3,5 weken ongesteld en soms 5,5 weken :S. Strage....Ik weet niet wat ik moet doen.
Door: habibe op 03/11/2011 @ 16:46 Ongepaste Reactie?

Oww ik wilde ook ff aan toevoegen dat idd gevoelige borsten en een beetje vaginale afscheiding zwangerschapssymtomen zijn. Hoop dat het een aanvullende info is voor de mensen die opzoek zijn naar antwoorden op z'n vragen.
Door: anja op 19/11/2011 @ 10:28 Ongepaste Reactie?

wij zijn sinds vorige week donderdag serieus aan het werk geweest om een kindje te mogen krijgen. vrijdag had ik al wat pijn in me buik en zaterdags heb ik de eisprong gehad. vanaf zondag tot aan de dag van vandaag heb ik buikpijn, ik moet steeds boeren laten ben ontzettend misselijk, maar kan niet overgeven. Verder heb ik geen afscheiding.
ik ruik sommige luchtjes veel beter en betrapte me erop dat ik donderdag ochtend de koffie erg bitter vind smaken.

Wil zo graag een test gaan halen maar ik weet dat ik te vroeg ben. En moet nog wachten.
Zelf ben ik een aantal jaren geleden schijnzwanger geweest en wil dat geen 2e keer mee gaan maken. Maar nu heb ik echt meerdere symtomen die lijden tot een echte zwangerschap.

Dit forum is oke, maar ik denk dat ik sommige mensen echt aan kan raden om naar de huisarts te gaan zeker als je al 3,5 tot 5,5 weken ongesteld bent. Dat lijkt mij niet zo erg goed. Je word er heel erg flauw en slap van omdat je teveel bloed verliezen.

Iedereen die inmiddels genieten van hun zwangerschap heel erg gefeliciteerd. en voor de gene die er heel veel moeite mee hebben Enorm veel succes. Ik hoop dat het toch nog voor jullie is weg gelegd. Iedereen verdient het om zijn of haar wensen te mogen vervullen
heel veel liefs anja
Door: abigail op 21/09/2012 @ 18:24 Ongepaste Reactie?

Hoi,ik heb van de maand myn menstruatie niet gezien en zyn nu al voorby de datum waarop ik in feite moest menstrueren,me man krygt vaker t gevoel dat ik in de verwachting ben maar daaraan wil ik helemaal niet denken omdat ik er nog niet helemaal ready voor ben,ik heb vaker last van buikpyn alsof ik misschien nog kan gaan menstrueren soms zyn de pynen zo hevig dat naar t toilet moet.Voor me man is t welcome aangezien hy zo graag nog een kindje by wilt,dus kyk nog wat er uit de bus komt,overgeven heb ik laats nog gedaan vroeg in de ochtend en ging gepaard met diarree dus waarschynlyk is er weer eentje opkomst
Door: Visje.. op 15/10/2013 @ 15:24 Ongepaste Reactie?

Ik heb een vraag.
Zondag was me eisprong begonnen maandag onveilig sex gehad. Kan er een kans zijn dat ik zwanger ben of niet. Ben nu wen dag er na misselijk en buikpijn wie kan mij meer vertellen
[Reageer]

Heb jij een grappig, leuk of ontroerend verhaal over je zwangerschap, bevalling of baby??
En je wil het graag delen met anderen?
Mail het ons dan: eva@9maand.com.
We zorgen dat het hier een plaatsje krijgt.