Stem mee!

, 9.687 keer bekeken

Elk maand schenkt 9Maand.com een leuke verrassing aan de baby die to onze "baby van de Maand" verkozen wordt!

Heb je ook een mooie foto van je schatje ?
Klik dan hier om deel te nemen (*), en maak van jouw baby onze "baby van de maand" (**)!!!

Onze volgende "Baby van de maand" start op 01/09/2014.

Juli - augustus 2014Jules

Daniël

Cedric

Kenji

Georgios

Liene

Nijo

Brent

Dunya

D'elvaney

Milla

Emlyn

Lilly-Roos

Haley

Wouter

Milo

Orihime

Sienna

Yesmee

KyaraDe voorgaande maanden:  Door de lancering van onze nieuwe site, zullen de voorafgaande maanden hier pas vanaf september te zien zijn.


  (*) De mensen die een foto of een ander beeld van een kindje mailen naar 9Maand.com om deel te nemen aan de "Baby van de maand"-wedstrijd, erkennen houder te zijn van de ouderlijke macht over het kind. Ze geven 9Maand.com tevens de toelating om de foto of ander beeld te gebruiken op alle pagina's die verband houden met de "Baby van de maand"-wedstrijd, zonder dat dit aanleiding kan geven tot enige vergoeding of schadeloosstelling.

  (**) Om te stemmen moet je gewoon op de foto van de baby klikken die volgens jou onze "baby van de maand" moet worden. Nadat je geklikt hebt, wordt de pagina herladen en werd je stem erbij geteld. Let wel op, je kan slechts 1 maal stemmen. Als je meerdere keren stemt, merk je dit niet maar je andere stemmen worden genegeerd. Op het einde van de maand worden de stemmen dan bekeken en uit de 5 baby's met de meeste stemmen kiezen wij dan onze nieuwe "baby van de maand". Op die manier hopen we tot een eerlijke keuze te komen.

  Aanmelden

  Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

  Hou me aangemeld